Ik ben goed in het traceren van congruentie en inconsequentie. Is dat wat je hoofd heeft bedacht in lijn met wat je hart en onderbuik er bij voelt? Dat maakt dat ik mezelf geschikt acht om meesterschap mee te ontdekken, te toetsen en te begeleiden bij ‘t wereld te zetten ervan. In het samen ontdekken hiervan ligt mijn meesterschap en passie.

Wat versta ik onder meesterschap? Meesterschap is meer dan een combinatie van kwaliteiten. Het is datgene waar jij uniek in bent en waar jij hier voor op aarde bent.

Ik ben ervaren in het meekijken bij persoonlijke en zakelijk processen. Meekijken onder het ‘wateroppervlak’ noem ik ’t; onderbewuste processen zien en vertalen in heldere en praktische informatie. Mijn reading-achtergrond doet daarin mee.  Als vraagsteller voel je vaak herkenning van dat wat je diep van binnen al weet. Soms komen er verrassend nieuwe inzichten boven water waarvan jouw lijf vaak weet: het klopt. Dat maakt mij een dieptekijker.

Ik onderzoek samen met jou de systemische aspecten die jou nu (nog) beïnvloeden zowel in de privésfeer als op het gebied van je werk, waarbij ik kijk naar toen, nu en eventueel straks.

Ik durf mee te dromen. Ik help een ideaal beeld, een persoonlijke missie woorden te geven en zo nodig te vertalen in teksten.

En als het nodig is ben ik therapeut, zodat er ruimte is voor de subtiele emotionele lagen. E-moties die in beweging mogen komen om zo de erkenning te krijgen die soms nodig blijkt.

Ik laat je ervaren hoe je lichaam vol met informatie zit; hoe je daar contact en verbinding mee kan maken en houden.

Ik kijk mee op:

  • fysiek (lijfelijk)
  • emotioneel (onderbuik)
  • rationeel (hoofd-gedachten)
  • hart (verlangen van de ziel)
  • relationeel (systemische omgeving; zowel huidige familie of familie van herkomst en evt. werkomgeving)
  • gedragsniveau (doen-actie)

Dit samen maakt mij een transformateur.

Oprechte aandacht voor jou, jouw eigenheid, jouw verhaal,  jouw lijf. Dat bied ik. Met mijn handen, mijn hoofd en mijn hart. Hoe kan het ook anders?

“Na jouw behandeling voel ik me fitter. Geestelijk èn lichamelijk! Bedankt voor enkele praktische tips! Ik heb ze direct toe kunnen passen.”

“Ik heb Yvonne ervaren als een rustige, respectvolle begeleider/coach. Haar aanraking in het lichaamswerk is buitengewoon contactvol en aandachtig. Dit maakt een sessie tot een diepgaande ervaring die ik als helend ervaren heb. Ik vond het ook heel fascinerend dat de informatie die Yvonne uit mijn onbewuste oppikte altijd passend was bij het thema waar ik mee binnenkwam. Ze weet die informatie ook prima te verwoorden en praktisch te maken.”

“Ik zat helemaal vast, maar al tijdens een opstelling voelde ik dat de energie begon te stromen. Yvonne kan heel goed luisteren, leeft zich in en voelt wat er gebeurt. Dat is haar kracht en haar toegevoegde waarde. En daarnaast is ze vooral ook lekker down-to-earth.”

“Yvonne is een perfecte zakelijke coach die privé en zakelijke weet te combineren tot een geheel.”

“De sessies bij Yvonne waren interessant, verrassend en intens. Verrassend om te merken dat je je hele leven ergens mee kan rondlopen en in een middag kan het opgelost worden. Een oude bekende last is van me af en veel puzzelstukken uit mijn verleden krijgen een plek.”

“De sessies van Yvonne hebben mij geholpen bij ’t inrichten en vormgeven van mijn pad. Yvonne heeft mij geholpen bij ‘t verhelderen van mijn beklemmende patronen binnen mijn familiesysteem. Wat ik voelde maar niet kon duiden, lukte wel dankzij de begeleiding van Yvonne. Nog steeds vind ik ’t fijn om een sessie bij Yvonne te volgen, zij helpt mij door haar begeleiding en haar energetische talent om beter in balans te komen. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

“Zij beschikt over de capaciteit om mee in te voelen, dit maakt dat je verder komt in de materie dan bij een gemiddelde coach.”