Energiewerk, wat is dat?

Binnen het energiewerk komt het niet zichtbare of het nog onbewuste aan de orde.
Het staat als het ware op je lijf geschreven…

Je fysieke lichaam kan je voelen en zien. Je bent meer dan je fysieke lichaam. Dat wat je niet direct kunt zien maar je gedachten, gevoelens, gedrag en je relaties sterk beïnvloedt.

Tijdens een behandeling (meestal op de behandeltafel) stem ik me af op je onzichtbare deel van je lichaam. Ik kan je energie voelen en zien. Feitelijk focus ik me op het afvoeren van oude energie of energie die niet van jou is. Daarnaast is er aandacht voor het terughalen, toelaten of bewust worden van je eigen energie die je bij iemand of in een bepaalde situatie hebt achtergelaten. Vaak voel je tijdens en na een sessie meer rust en ontspanning in jezelf; je eigen levensenergie gaat meer stromen. Je zelfhelende vermogen wordt tegelijkertijd geactiveerd door de behandeling waardoor klachten kunnen verzachten en soms zelfs kunnen verdwijnen.

Tijdens de behandeling krijg ik ook informatie in de vorm van beelden, woorden of gevoelens door. Deze vertaal ik op een praktische en bruikbare manier. Het helpt om nieuwe helderheid en inzicht te krijgen in je huidige situatie en werpt soms een ander licht op het verleden en je relaties.

Deze update van jezelf helpt om ruimte te maken voor het nieuwe. Soms reik ik concrete oefeningen of aandachtspunten aan voor je dagelijks leven die je helpen om dit nieuwe, welke vorm het ook heeft te bekrachtigen.

Je lichaam kan je veel informatie geven waar je
met woorden niet bij komt

Vraag je je af of deze methode iets voor jou is, bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of voor een offerte.

T  06 10 73 90 92

E  info@yvonnebartels.nl

Tarieven vind je hier.