Verwendagen voor je ziel


In je rust komen – geïnspireerd raken – genieten

In samenwerking met Willemien Bruning, reader

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap organiseren wij 2 verwendagen voor de ziel. Een 2-luik.
Ook onafhankelijk van elkaar zou je deze dagen kunnen volgen.

Dag 1 Zaterdag 16 maart 2019

Op deze dag staat de relatie van het 1e chakra met het 4e chakra centraal. We werken deze dag met de vraag:

Hoe verbind ik mijn basis ten volle met mijn hart? 

Jouw plek hier op aarde, je fysieke gezondheid maar ook je verleden zijn thema’s die horen bij je 1e chakra. Het is je basis en gaat over je werk, je relatie met geld en ordening zijn ook thema’s die daarmee verbonden zijn.  
Je 4e chakra, je hart chakra gaat over (zelf) liefde, jouw eigenheid in het maken van contact. Het gaat ook over ontvangen en geven en de balans daartussen, over onbevangen plezier ervaren maar ook over je contact met je diepere wezenlijke verlangens.
Deze twee energiecentra hebben een bijzondere relatie met elkaar. Het kan een enorme verrijking voor je ziel betekenen om deze relatie met elkaar te versterken en mogelijke blokkades op te ruimen.

Dag 2 Zaterdag 18 mei

Op deze dag staat de relatie van het 2e chakra met het 5e chakra centraal. We werken die dag met de vraag:
Hoe kan ik mijn gevoel op een vloeiende manier verbinden met mijn communicatie?

Je 2e chakra gaat over je levenskracht, je veilig voelen, je (zelf)vertrouwen, je fysieke en emotionele behoeftes, je eigenwaarde.
Het 5e chakra is gerelateerd aan het thema communicatie. Het heeft te maken met je kunnen afstemmen op jezelf, de ander of een specifieke situatie. Maar ook met het thema verantwoordelijkheid nemen, met uitkomen voor jouw waarheid en dus met zelfrealisatie. Ook deze twee energiecentra hebben een bijzondere relatie met elkaar. Het verkennen en versterken van de dynamiek tussen beiden kan helpen om je dieper verbonden te voelen met je ziel om zo meer en meer trouw te blijven aan jezelf in de buitenwereld.

Wat we gaan doen

Vanuit onze jarenlange ervaring als coach en reader bieden wij een veilige en ontspannen omgeving waarin we je een gebalanceerd programma aanbieden met meditaties, systemische oefeningen, visualisaties, muziek, een (stilte)wandeling, een creatieve activiteit en (zelf)healing technieken.
We gaan op een ontdekkingsreis; verkennen het doorgaande proces van transformatie naar een dieper contact met jezelf. We ruimen op wat oud is en z’n functie heeft gehad.
Ons doel is dat jij naar huis gaat met een diepere verbinding met je ziel wat rust, inspiratie en plezier geeft.

Praktische informatie

Hellebeukerweg 25 huis 34 Klimmen

Inloop vanaf 9.45 uur met koffie, thee en Limburgse vlaai
Afsluiting 17.00 uur
Wij zorgen voor fruit en een gezonde en lekkere lunch
P€ 100 per dag of voor 2 dagen €180
Aanmelding   

Meld je hier aan en maak je inschrijving definitief door betaling op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van je naam en ‘verwendag 1 en/of 2’ t.n.v. W.M.Bruning, Klimmen NL24RABO 0143260863 Heb je nog vragen bel of mail ons gerust.

Van harte welkom! Willemien en Yvonne

Vrijdag 12 april 2019

Workshop Goed Gegrond!

in Nijmegen

Dit is een Workshop die wordt georganiseerd in samenwerking met Carla Richie, partner in Levensreizen.

Voel jij je wel eens overweldigd door alles wat er op je afkomt? Voel je je regelmatig overprikkeld? Weet dan dat je door een stevige verbinding met de aarde je dingen los kunt laten. Je voelt je gesteund en rustiger. Maar hoe maak je nou zo’n verbinding?

In deze workshop gaan we aandacht besteden aan gronden of aarden.

Gronden of aarden betekent niets anders dan dat je bewust verbinding maakt met de aarde. De aarde-energie is een hele rustige stabiele basisenergie. Door je te verbinden met de aarde voel je je rustiger. Ook kun je door te gronden bewust energie die jij kwijt wilt, loslaten. De aarde neemt deze energie liefdevol van je over en recycled het als het ware.

Met verschillende oefeningen leer je om weer dieper gegrond te raken. Je gaat naar huis met een aantal handige tips en tools die het je makkelijk maken om te weten hoe je jezelf kan gronden.

Tijd 13.30 uur – 17.00 uur. Inloop vanaf 13.15 uur

Kosten €65 voor de workshop, koffie, thee en gezond lekkers voor tussendoor.

Locatie Nijmegen

Meld je hier aan