Bedrijfsopstellingen

Bedrijfsopstellingen2017-12-04T12:18:52+00:00

Een bedrijfsopstelling heeft als doel om je inzicht te geven en veranderingen te weeg te brengen in de onbewuste factoren die je bedrijfsvoering en resultaten mee bepalen. Onder ‘het wateroppervlak’ van je bedrijf ga je zien waar je werkelijke kracht, kansen en uitdagingen liggen. Maar dus ook wat je er van afhoudt.

Door middel van plaatsvervangers in de vorm van gekleurde matjes in een 1 op 1 setting wordt concreet antwoord gegeven op zakelijke vragen. Soms wonderlijk herkenbaar en soms verrassend nieuw.

Niet zelden kan er een parallel worden gelegd tussen je eigen persoonlijke thema’s en bedrijfsmatige thema’s, wat verfrissend en vitaliserend kan werken op zowel bedrijfsmatig als op persoonlijk niveau.

Tarieven

Tarieven worden op aanvraag toegestuurd.

Betaling

De betaling vindt plaats achteraf via een digitale factuur.

Afzeggen afspraak

De kosten voor een afgesproken consult dat niet door kan gaan, wordt niet in rekening gebracht wanneer de afspraak 48 uur van te voren wordt afgezegd.

Verslag van de sessie

Het is mogelijk om een verslag van je sessie te ontvangen achteraf via de mail. Het kan heel behulpzaam zijn om het nog eens na te lezen en de handvatten die je heb meegekregen nog eens op je in te laten werken.